Vilken roll spelar MES i Industry 4.0?

Industry 4.0, även känd som den fjärde industriella revolutionen, är en term som beskriver en ny era av automatisering och datadrivna processer inom tillverkningsindustrin. En av de viktigaste teknologierna som spelar en roll i detta är Manufacturing Execution Systems (MES).

Vad är ett Manufacturing Exections System och hur kan det förbättra din verksamhet?

Ett Manufacturing Execution System (MES) är ett datorbaserat system som används för att samla in, lagra och analysera data från en produktionsmiljö. Det hjälper till att förbättra effektiviteten, kvaliteten och övervakningen av produktionsprocessen.

Intervju med Pontus Hagman

Pontus är infrastruktur generalisten som älskar kniviga applikations problem. Men på helgerna helst kopplar av i husbilen för att ladda batterierna.

Gör en digital behovsanalys för att få bättre resultat

Gör en digital behovsanalys för att förstå hur ditt företag ska gå vidare med att digitalisera er produktion och få bäst effekt.

Intervju med Henrik Johansson

Henrik är Dev lead på Empir Industry och jobbar med varierande uppgifter så som programmering, projektkoordinering och business analysis. Både som konsult men även med intern produktutveckling. Här får du lära känna honom lite bättre.

Få en effektivare produktion med MES

Vilka vinster får du genom ett Manufacturing Execution System? Azelio berättar om sina erfarenheter.

Intervju med Peter Söderberg

Peter är en av våra mest erfarna konsultchefer, han bygger upp och utvecklar Empir Industrys verksamhet inom systemutveckling. Peter är lugn, envis med mycket humor, en trygg ledare att luta sig mot i alla lägen. Här får du lära känna honom lite bättre:

Intervju med Gregor Tidholm

Gregor är ett energiknippe som med positiv attityd och engagemang sprider en positiv känsla både bland medarbetare och våra uppdragsgivare. Här får du lära känna honom lite bättre.

Empir Industry 2023 © Design och produktion av Mid Reklambyrå